Je kunt je internetbestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. De artikelen mogen natuurlijk niet gebruikt of beschadigd zijn en zoveel mogelijk in of anders met de originele verpakking geretourneerd te worden. Retourzendingen die hier niet aan voldoen, worden ook niet vergoed. Als je de gehele bestelling retourneert, dan ontvang je ook de door jou bij je aankoop betaalde verzendkosten terug. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Volg deze stappen als je een KleurenKnutselen pakketje terugstuurt:

  • Neem contact met ons op.
  • Geef je gegevens en de reden van terugsturen door.
  • Nadat wij dit hebben aangegeven: pak de artikelen goed in; wees extra zorgvuldig bij breekbare producten
  • knip het verzendlabel uit en plak deze op de doos
  • verstuur het pakket via de post

Als je een bestelling retourneert, ligt de verantwoordelijkheid voor het pakket bij jou totdat KleurenKnutselen het ontvangt. KleurenKnutselen is niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging. We raden je daarom aan het pakket te verzekeren en altijd een bewijs van levering te vragen.

Je ontvangt van KleurenKnutselen een e-mail als het pakket ontvangen is, dit kan 10 werkdagen duren. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, de waarde van de geretourneerde artikelen terug van KleurenKnutselen op je bankrekening. De kosten voor het retourneren komen voor jouw rekening.

Bestellen
Betalen
Bezorgen
Retourneren