Vierkante vouwblaadjes

Welkom bij de allereerste blogbericht van KleurenKnutselen! In deze blog kom je erachter hoe je een zwaantje kan vouwen. Hiervoor zijn vierkante vouwblaadjes benodigd. Als je nog geen vouwblaadjes heb kan je ze eenvoudig zelf bestellen via de onderstaande knop:

Vierkante vouwblaadjes

Lukt een stap niet of lukt het helemaal niet om een zwaan te vouwen? Geen probleem! Als je er echt niet uitkomt na het goed bestuderen van alle stappen, kan je contact met ons opnemen. Wij zullen jou persoonlijk helpen bij het vouwen van een zwaantje.

Vierkante Vouwblaadjes – 100 stuks – 70 gram

De vierkante vouwblaadjes op onze webshop zijn gemaakt van 70 grams papier. Dit is ideaal omdat de gevouwen vormen niet zomaar weer open zullen slaan. Bij KleurenKnutselen.nl hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom is het papier gecertificeerd met het FSC keurmerk. Dit betekent dat het papier op een eerlijke manier is verkregen. Het product is hier te vinden.

We zijn zeer benieuwd naar jullie creaties! Stuur een foto naar onze email of Social Media en maak kans op gratis producten. Volg ons op Social Media om op de hoogte te blijven van alle nieuwe artikelen en exclusieve kortingen.

Zijn jullie geïnteresseerd in meer tutorials? Laat het ons weten! Geef ook aan wat jij graag wilt leren vouwen met vouwblaadjes. We hebben naast vierkante vouwblaadjes, ook a5 vouwblaadjes. Ook de a5 vouwblaadjes zijn 70 gram en FSC gecertificeerd. Dit product is hier te vinden.

Klantenservice

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Vandaag besteld is morgen in huis*
  • Af te halen in Almere

Heb je een vraag, reactie of suggestie? Wij helpen je graag verder. Op werkdagen zit onze klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur klaar om jouw email of telefoontje te beantwoorden. Het is ook mogelijk dat je vraag hier al is beantwoord.

Bestellen
Betalen
Bezorgen
Retourneren

Social Media

Voor leuke en exclusieve win-acties, kortingen en leuke content, volg ons via één of meerdere kanalen:

 

       

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *