Nederlands weer is niet altijd zonnig en droog. Al helemaal als de herfstvakantie op de loer ligt. Om ervoor te zorgen dat jij en je kinderen zich niet gaan vervelen, hebben wij een lijst opgesteld van leuke bezigheden die je thuis kan uitvoeren.

1. Kleuren

Om verveling tegen te gaan en tegelijkertijd bezig te zijn met het verbeteren van je hand-oog coördinatie, adviseren wij om een leuk kleurboek uit te kiezen! We hebben diverse kleurboeken op onze website (ook een aantal voor volwassenen). Naast de reguliere kleurboeken hebben we unieke uitvoeringen zoals: ‘spiegelbeeld kleurboeken’, ‘neon kleurboeken’, ‘waterverf kleurboeken’, ‘kleurboeken met stickers’, ‘kleur je eigen slingers’ en meer. De kleurboeken zijn gedrukt in leuke diverse thema’s en je kan ze hier vinden.

2. Knutselen

Voor de knutselliefhebbers hebben we ook een leuk aanbod. We hebben knutselsetjes die alle benodigde onderdelen bevatten. Naast complete setjes kan je ook losse knutseldingetjes halen. Voorbeelden van producten die we hebben zijn: ‘Maak je eigen Jump-Up figuurtje’, ‘vouwblaadjes in diverse maten’, ‘maak je eigen theater’, ‘maak je eigen piratenschip, ‘maak je eigen boomhut’, ‘3D Dotty art’, ‘vingerpopjes maken’, ‘maak je eigen klei figuur’ en meer!

3. Schilderen

Een andere leuke bezigheid is schilderen. Op onze website hebben we verschillende canvassetjes. Deze setjes bevatten allemaal een kwastje en verf, maar wil je je eigen verf en kwast gebruiken mag dat natuurlijk ook. De diverse designs zijn er voor zowel voor kinderen als volwassenen.

Hopelijk weet jij nu wat er te doen valt tijdens de regen! Neem gerust een kijkje op de website en browse even lekker rond. Wie weet vindt je wel precies wat je zoekt.

Klantenservice

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Vandaag besteld is morgen in huis*
  • Af te halen in Almere

Heb je een vraag, reactie of suggestie? Wij helpen je graag verder. Op werkdagen zit onze klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur klaar om jouw email of telefoontje te beantwoorden. Het is ook mogelijk dat je vraag hier al is beantwoord.

Bestellen
Betalen
Bezorgen
Retourneren

Social Media

Voor leuke- en exclusieve win-acties, kortingen en leuke content, volg ons via één of meerdere kanalen:

 

       

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *