De helden van PAW Patrol hebben de harten van vele kinderen over de hele wereld veroverd. Kids nemen hun favoriete PAW Patrol helden graag overal mee naartoe. Met een tas en broodtrommel neemt jouw kind zijn favoriete personage ook mee naar school.

Over PAW Patrol

edereen met jonge kinderen kent het wel: de onverzadigbare passie die kinderen hebben voor hun favoriete tv-show. PAW Patrol, een animatieserie die zes heldhaftige pups volgt onder leiding van de tienjarige jongen genaamd Ryder, is op dit moment immens populair. Ryder voert samen met de pups spannende reddingsmissies uit om de stad Adventure Bay te beschermen.

De magie van de Paw Patrol Rugzak

Een leuke rugzak is een essentieel onderdeel van de schooluitrusting voor elk kind. Met de PAW Patrol rugzak neemt jouw kind de magie van de show ook een beetje mee naar school. Dit zal de schooldag van jouw kind extra leuk maken!

De rugzak is bestand tegen dagelijks gebruik. De tas is daarnaast ook ideaal om als gymtas te gebruiken. Met de handige koordjes maakt je kind de tas gemakkelijk open en dicht. De tas is ook voorzien van een vak met rits om kleinere spulletjes in op te bergen.

De tas kost slechts €5,99. Bestel je vóór 14.00, dan heb je hem morgen al in huis. Bestel hem nu!

De PAW Patrol Broodtrommel

Broodtrommel PAW Patrol

Lunchtijd wordt nog leuker met de PAW Patrol broodtrommel. Deze broodtrommels zorgen ervoor dat de lunch van je kind veilig en vers blijft tot de lunchpauze. Het allerbeste aan de PAW Patrol broodtrommel zijn echter de kleurrijke afbeeldingen van de PAW Patrol vrienden. Het zal een glimlach op het gezicht van je kind toveren en hen misschien zelfs motiveren om hun groenten en fruit op te eten!

Door de twee compartimenten kun je verschillende etenswaren in de box apart houden van elkaar. Het uitneembare inzetstukje zorgt ervoor dat de broodtrommel makkelijk is schoon te maken, wel zo handig.

De broodtrommel kost €8,99. Bestel hem nu en zorg voor nog meer plezier tijdens de lunchpauze.

Een perfecte combinatie

De PAW Patrol rugzak en broodtrommel vormen de perfecte combinatie voor mee naar school. Of je nu je kleintje wilt verrassen met een nieuw cadeau of je klaarmaakt voor het nieuwe schooljaar, denk eens aan deze PAW Patrol schoolspullen.

Heb je vragen of kun je wel wat hulp gebruiken tijdens het bestellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Share

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *