Sinterklaascadeaus jongens

De sint zat te denken… wat zou hij nu toch weer schenken? Tja, het blijft ieder jaar weer lastig om leuke sinterklaascadeautjes te vinden, zeker voor jongens. Waar meisjes vaak houden van knutselen en kleuren, zijn jongens het liefst aan het bouwen, racen of buitenspelen. Helaas leent de decembermaand zich niet altijd voor buitenactiviteiten en kunnen wij ons voorstellen dat je liever iets anders geeft dan wéér een doosje LEGO of een auto.

Gelukkig zijn er ook veel andere, verrassende cadeaus die ontzettend leuk zijn voor jongens. Op zoek naar cadeau ideeën? Wij hebben de leukste sinterklaascadeautjes voor jongens voor je op een rijtje gezet.

Maak je eigen ‘Jump-up’ astronaut: €3,99

3…2…1… Jump! Hoe gaaf is het om je eigen astronauten springfiguur in elkaar te knutselen? Dit cadeautje staat niet alleen garant voor een middag knutselplezier, er kan daarna ook volop mee gespeeld worden. De astronaut springt voor je het weet de hele woonkamer door. Liever iets anders dan een astronaut? Bekijk hier al onze springfiguren.

Sinterklaascadeautjes voor jongens

Maak je eigen boomhut of piratenschip: € 5,99

Veel jongens houden van bouwen. LEGO en Duplo zijn al jaren heel populair, maar vaak staat de hele woonkamer er al vol mee. Wil je een keer een ander bouw-cadeau geven? Geef dan een van onze bouwplaten cadeau. Bouw zelf je eigen boomhut of piratenschip en ga vervolgens met de meegeleverde figuurtjes op avontuur. Dit cadeau staat garant voor een middag vol bouw- en speelplezier. Daarnaast staat het ook nog eens hartstikke leuk op een stoere jongenskamer.

Puck shooting game: €17,95

Sjoelen, maar dan net anders. Ideaal wanneer er niet buiten gespeeld kan worden. Met dit spel kunnen ze binnenshuis toch hun energie kwijt. Met behulp van een elastiek schiet je schijven naar de andere kant van het bord. Een ideaal spel om te spelen met vriendjes of een familielid zoals oom, tante, opa of oma. Bekijk hier de puck shooting game.

Super Mario knutselset (35 delig): €12,99

Veel knutselspullen zijn erg meisjes achtig en vallen daardoor bij jongens minder in de smaak. Toch vinden ook veel jongens het leuk om creatief bezig te zijn, zolang de glitters maar achterwege worden gelaten. Ben je op zoek naar een stoer knutselpakket voor jongens? Dan is deze 35-delige set van Super Mario echt een aanrader. In de set zitten onder andere kleurpotloden, kleurplaten en stickers.

PAW Patrol spellenset

Sinterklaas is natuurlijk echt een familiefeest wat je samen met je (klein)kinderen beleeft. Hoe leuk is het dan om iets cadeau te geven waar je samen plezier aan kunt beleven? Met deze set met 3 PAW Patrol spellen organiseer je een onvergetelijke spellenmiddag voor jongens vanaf 4 jaar.

De leukste sinterklaascadeautjes voor jongens

Zoals je ziet zijn er voldoende alternatieve sinterklaascadeaus voor jongens die ook ontzettend leuk zijn om te geven (én te krijgen). Op zoek naar sinterklaascadeaus voor meisjes? Ook voor meiden hebben we diverse leuke cadeaus voor je verzamelend! Bestel je sint-cadeaus gemakkelijk online via onze webshop. Plaats je jouw bestelling vóór 14.00, dan heb je het morgen al in huis.

Share

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *