Of je nu met het gezin op weg bent naar een zonnige vakantiebestemming of een lange vlucht moet overbruggen, speelgoed voor onderweg kan van essentieel belang zijn om de reis aangenaam te maken. In deze nieuwe blogpost duiken we in de wereld van compact speelgoed, perfect voor onderweg. Maak kennis met diverse leuke items die de gevreesde vraag “zijn we er al..?” een beetje langer op zich laat wachten. 😉

Naast de bekende reisspellen (vaak uitgevoerd in pocketformaat, zodat ze handig mee te nemen zijn), is er nog zoveel ander leuk speelgoed dat je mee kunt nemen voor tijdens een lange trip. In deze blog bespreken we 5 items die voor eindeloos vermaak zorgen op de achterbank.

Pssst: aan de onderzijde van deze blog vind je nog een aantal bonustips met speelgoed voor óp vakantie.

1.   Het mini-kleurboek:

Mini-kleurboek

Voor de kunstzinnige reizigers zijn onze pocket kleurboeken ideaal. Deze kleine kleurboeken zijn licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. Of je nu in de auto of het vliegtuig zit, een mini-kleurboek kan overal mee naartoe én staat garant voor uren kleurplezier. We hebben in onze webshop diverse thema’s, dus er is altijd wel een kleurboek dat bij jouw kind past. Met een set kleurpotloden ben je vervolgens helemaal klaar voor vertrek.

2.   Postkaarten om te kleuren

Postkaarten kleuren

Hoe leuk is het om zelf een postkaart in te kleuren en deze vanuit je vakantieadres naar het thuisfront te sturen? Met onze postcards to colour kan dat! Deze leuke kaarten hebben een handig formaat en zijn daarom ideaal voor een lange autorit of vlucht. Kies jij voor het thema ‘prinsessen en sprookjes’ of passend de dierenkaarten beter bij jouw kind? Met deze postkaarten om in te kleuren vervelen de kinderen zich in ieder geval geen moment.

3.   Het Kids Vakantieblok

Ook heel erg leuk voor in de auto: het Kids Vakantieblok! Dit vakantieblok, boordevol leuke puzzels, spelletjes en kleurplaten, is perfect afgestemd op kinderen tussen de 6 en 10 jaar. De activiteiten in het boek zijn erg afwisselend, waardoor verveling op de achterbank geen kans krijgt. Het boek biedt naast leuke activiteiten, ook heel veel leerzame spelletjes. Twee vliegen in één klap dus.

4.   Een magnetisch tekenbord van PAW Patrol

Ook het magnetisch tekenbord van PAW Patrol is uitstekend speelgoed voor onderweg. Kinderen kunnen creatief bezig zijn, maar je hoeft niet bang te zijn voor strepen op je bekleding. Kinderen wissen hun getekende creaties gemakkelijk uit, om vervolgens weer opnieuw te beginnen. Een magnetisch tekenbord biedt dus eindeloos veel tekenplezier. PAW Patrol is daarnaast ontzettend populair bij kleintjes tussen de 4 en 6 jaar. Dit bord zal bij hen dus zeker in de smaak vallen.

5.   Het ouderwetse kaartspel

Oud maar goud: kaartspellen zijn ideaal om de tijd tijdens een lange autorit te doden. En het leuke aan een kaartspel: je kunt er samen mee spelen! Kids vanaf 6 jaar kunnen al spelletjes met de speelkaarten doen, maar ook voor ouders is het leuk om mee te spelen. Ga je pesten of speel je patience? Een stok kaarten biedt altijd en overal plezier. Niet alleen handig voor in de auto of het vliegtuig, maar ook leuk voor op het terras of op de camping.

Bonustips: speelgoed voor óp vakantie

Met bovenstaande tips zullen jouw kinderen zich onderweg niet vervelen. Ben je aangekomen op de plek van bestemming? Onderstaand speelgoed is ideaal voor óp vakantie. Plezier in het zwembad, op het speelveld of aan tafel gegarandeerd!

  • Puck shooting game: sjoelen, maar dan net iets anders. Ideaal voor op de camping!
  • Opblaasspeelgoed: spreekt voor zich toch? Strandballen, luchtbedden of zwembanden. We hebben het allemaal. Extra leuk zijn onze waterhangmatten, beschikbaar in verschillende kleuren.
  • Emmer & schep: zandkastelen bouwen, ook dat blijft onverminderd populair met deze set ben je op het strand wel even zoet.
  • Duikbrillen: voor de waterratten onder ons. Ook leuk om te combineren met de duik sticks uit ons assortiment.

Met de tips uit dit artikel hoeven jouw kinderen zich onderweg en op vakantie geen moment te vervelen. Bij Kleurenknutselen vind je het hele jaar door heel veel leuke speelgoedartikelen, altijd scherp geprijsd. Heb je vragen of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Share

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *