Sinterklaascadeautjes voor meisjes

De tijd van pepernoten en chocoladeletters is weer begonnen! Vol verwachting klopt menig meisjeshart. Welke cadeautjes krijgen ze dit jaar van sint en piet? Bij Kleurenknutselen hebben we diverse leuke sinterklaascadeautjes voor meisjes. Van knutselspullen met prinsessen of eenhoorns, tot knuffeldieren van hun favoriete TV-personages.

Cadeaus van Frozen, Disney of LOL vallen bij de meeste meiden wel in de smaak, maar er zijn ook zoveel leuke andere cadeaus om te geven! Op zoek naar cadeau ideeën? Wij hebben de leukste sinterklaascadeautjes voor meisjes voor je op een rijtje gezet.

Mini mandala kleurboek: € 4,99

Mandala kleurboeken zijn tegenwoordig super populair, bij kinderen maar ook bij volwassenen. Het inkleuren van mandala’s werkt ontzettend rustgevend en meiden vanaf een jaar of 6 zijn er zo een paar uur zoet mee. Sommige meiden zijn de kleurboeken over prinsessen en sprookjes op een gegeven moment ontgroeit. Eén van onze mandala kleurboeken is ideaal als ze toe zijn aan iets anders. Is het inkleuren van deze kleine vakjes toch nog ietsjes te lastig? Wij hebben ook een heel leuk mandala kleurboek van Peppa Pig voor meisjes vanaf 3 jaar.

Maak je eigen prinsessen theater: € 4,99

Waar jongens het liefst buiten rennen en ravotten, duiken meisjes graag de verkleedkist in of gaan ze aan de slag met een knutselwerkje. Dit cadeau combineert drie dingen die veel meisjes leuk zullen vinden: knutselen, theater en prinsessen. Met dit knutselpakket maak je je eigen mini prinsessen theater, inclusief drie prinsjes om in te kleuren en daarna de leukste voorstellingen mee op te voeren. Liever geen prinsessen? We hebben dit pakket ook in eenhoorn-thema.

Inkleurbare postkaarten (prinsessen en sprookjes): €3,49

Hoe leuk is het om zelf een postkaart te knutselen en deze te versturen naar een vriendinnetje, oom, tante, opa of oma? Met onze inkleurbare postkaarten in het thema prinsessen en sprookjes, knutselen meisjes zelf hun eigen postkaart in elkaar die ze daarna met veel trots op de post kunnen doen. Ga helemaal los met kleurpotloden of stiften, glitters en stickers. Succes gegarandeerd!

LOL drinkbeker en lunchbox: € 8,49 & € 8,99

Sinterklaascadeautjes hoeven niet altijd dingen te zijn om mee te spelen, het is ook leuk om te verrassen met een praktisch cadeau zoals een drinkbeker en/of broodtrommel. Wij hebben een hele toffe drinkbeker en lunchbox van LOL in ons assortiment, ideaal voor meisjes die wel houden van een beetje roze. Neemt jouw (klein)dochter of nichtje deze beker en broodtrommel binnenkort trots mee naar school?

Glowsticks (15 stuks): € 4,99

Last but not least… Glowsticks! Breek de sticks doormidden om ze te laten schijnen. Maak er een armbandje van of bevestig meerdere sticks aan elkaar. In één koker zitten diverse leuke kleuren en veel meisjes kunnen er geen genoeg van krijgen. Een simpel sinterklaascadeau, maar ontzettend leuk voor meisjes vanaf 3 tot 12 jaar.

De leukste sinterklaascadeautjes voor meisjes

Wij hopen dat we je geïnspireerd hebben met diverse leuke sinterklaascadeautjes voor meisjes. Ben je ook nog op zoek naar sint-cadeaus voor jongens? Lees dan eens deze blog met sinterklaascadeaus voor jongens. Bestel je sint-cadeaus gemakkelijk online via onze webshop. Plaats je jouw bestelling vóór 14.00, dan heb je het morgen al in huis.

Share

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *