Nieuwe kleurpotloden of een gaaf stickervel? Onze webshop staat vol met kleine sinterklaascadeautjes, ideaal voor in de schoen of voor erbij op pakjesavond. Ons assortiment zit vol met leuke, kleinigheidjes voor creatieve kids. Op deze pagina vind je tal van kleine sinterklaascadeautjes die niet alleen leuk zijn, maar ook goed betaalbaar. 😉

Kleine sinterklaascadeautjes

De magie van de Sint

Zodra de sint weer in het land is, kunnen veel kinderen nergens anders meer over praten. Iedere avond zitten ze aan de buis gekluisterd voor het Sinterklaasjournaal en ze gaan het liefst in hun pietenpak naar school. De magie van de sint laat veel kinderharten sneller kloppen. Cadeautjes zoals een sinterklaasstickers, sinterklaaskleurboeken of sinterklaas-kleifiguren zullen dus zeker in de smaak vallen. Wij hebben diverse sinterklaasartikelen op voorraad!

Kleine cadeautjes

In de categorie ‘Knutselen’ hebben we het hele jaar door kleine knutselcadeautjes. Deze cadeautjes zijn ideaal als kleinigheidje op een kinderfeestje, maar lenen zich natuurlijk ook prima voor sinterklaas. Geef een mini-kleurboek inclusief 6 kleurpotloden cadeau, of kies voor een mini-puzzel in één van onze leuke thema’s. De producten in de categorie ‘kleine cadeautjes’ kosten allemaal slechts een paar euro. Ideaal om als schoencadeautje te geven bijvoorbeeld.

Cadeau klassiekers

Naast bovenstaande cadeaus, hebben wij ook een aantal cadeau klassiekers. Dit zijn cadeaus die al jaren ongekend populair zijn bij kinderen en eigenlijk niet uit de mode raken. Denk daarbij aan scheetkussens (al jaren een populair cadeau voor jongens), glowsticks (valt altijd goed in de smaak bij meiden) of een leuk kinderboek. Zoek je nog iets voor ‘erbij’ maar weet je niet zo goed wat? Dan zijn dit dus goede opties.

Bestel kleine sinterklaascadeautjes bij Kleurenknutselen

Onze webshop staat vol met leuke, kleine sinterklaascadeautjes voor jouw kids. Bestel al je sint-artikelen in één keer en geniet van gratis verzending (orders boven de €39,- worden gratis verzonden). Bestel je vóór 14.00, dan heb je het morgen al in huis. Wij wensen je heel veel sint-plezier!

Share

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *